Dobrý den
Na rok 2012 bychom si chtěli rezervovat Holiday Party. Vybrali jsme si Playa del Ingles a zvolili hotel Buenaventura. (Četli jsme na něj moc dobré recenze). Hlavně je to jen pár metrů od diskotéky a nákupního centra.
Už jste někdo byl na diskotéce v Playa del Ingles? Co byste mi doporučili?
Těším se na každou odpověď.
Party v Playa Del Ingles (Kanáry)
Pravidla fóra
Příspěvky o dovolené a zážitcích z jednotlivých Kanárských ostrovů lze nalézt na webu zaměřeném právě na toto španělské autonomní území.
Příspěvky o dovolené a zážitcích z jednotlivých Kanárských ostrovů lze nalézt na webu zaměřeném právě na toto španělské autonomní území.
Re: Party v Playa Del Ingles (Kanáry)
V Playa del Ingles najdete opravdu velké množství diskoték a barů a hlavně mnoho mladých lidí.
V každém případě přeji hodně zábavy.
V každém případě přeji hodně zábavy.
Hotel Buenaventura bych přirovnal k betonovému bunkru a party hotelu . Nenajdete asi lepší hotel, kde by se toho více dělo. Jediná nevíhoda je v tom, že cesta na pláž je poměrně dlouhá.
Doporučuji večeři v Kasbah nebo Zig Zags.
Měli byste si ale také udělat výlet do vnitrozemí. Je to krásný ostrov.
Měli byste si ale také udělat výlet do vnitrozemí. Je to krásný ostrov.
Myslím, že jste si vybrali špičkový hotel. Vzhledem k tomu, že jste mladí a chcete se bavit, je vaše volba správná.
Děkuji, chtěla jsem slyšet Váš názor, takže budeme rezervovat. Dočetla jsem se, že pak v sezoně nejsou volná místo, proto chceme rezervaci provést co nejdříve.