Ahoj,
chceme s kámoškou na Ibizu na Playa d`Bossa. Chtěly bychom si to užít. Jak to tam vypadá v září. Ještě se tam vůbec něco děje nebo už to je totálně mrtvý. Myslím, že bychom chtěly někdy začátkem září.
U nás v práci je to docela komplikovaný. Nejdřív dostanou dovolenou ti co mají děti a mají prázdniny a svobodný holky jako my dvě s kámoškou musíme počkat, ale jak to bude možný, tak vyrazíme.
Myslíte, že se dá něco slušnýho pořídit i v lástu? Předem Vám děkujeme
Disco dovolená
Pravidla fóra
Největším a nejnavštěvovanějším z Baleárských ostrovů je Mallorca.
Největším a nejnavštěvovanějším z Baleárských ostrovů je Mallorca.
Re: Disco dovolená
Myslím, že se vám vyplatí tam letět začátkem září. Zrovna na Playa d'n Bossa, tam je diskoték, že můžete na jednom konci začít a na druhým konci skončit, někdy v ranních hodinách a pak jít rovnou na pláž.
Druhej den to můžete vzít z opačný strany. Pěkně si to užijte, tak na jeden večer bych docela šel s vámi, ale jak asi předpokládám, tak to bude diskotéková smršť a to už pro mne není, už jsem ve věku, kdy se to nehodí (30).
Tak se mějte.
Druhej den to můžete vzít z opačný strany. Pěkně si to užijte, tak na jeden večer bych docela šel s vámi, ale jak asi předpokládám, tak to bude diskotéková smršť a to už pro mne není, už jsem ve věku, kdy se to nehodí (30).
Tak se mějte.
Re: Disco dovolená
Ahoj
Na začátku září to ještě všechno funguje, tak to ještě jde, ale potom někdy od tý poloviny září se to všechno začíná zavírat a to je pak už na houby, nejdřív začnou zavírat obchody a pak i diskotéky a začíná být po sezóně a to už je pak jen pro důchodce.
Jestli chceš ještě chytit sezónu tak bych na lásty ani moc nečekal. Myslím, že se tam ty ceny pohybují pořád stejně a jen mimořádně se dá něco slušnýho pořídit za levno.
Na začátku září to ještě všechno funguje, tak to ještě jde, ale potom někdy od tý poloviny září se to všechno začíná zavírat a to je pak už na houby, nejdřív začnou zavírat obchody a pak i diskotéky a začíná být po sezóně a to už je pak jen pro důchodce.
Jestli chceš ještě chytit sezónu tak bych na lásty ani moc nečekal. Myslím, že se tam ty ceny pohybují pořád stejně a jen mimořádně se dá něco slušnýho pořídit za levno.