ahoj zdravím všechny cestovatelský kámoše,
už jsem dlouho nepotřebovala vaše rady a koukám, že se diskusní fórum tady hodně rozšířilo. To je dobře. Já jsem taková cestovatelka, která miluje Asii , jelikož tentokráte mám jen 3 týdny dovolené a to je na Asii málo, tak jsem se rozhodla, že pojedu do Rumunska. Možná by někdo měl nějaké tipy na skladě a něco z toho mi přenechal -:) Budu ráda za každý řádek.
Možná bych si ještě mohla odskočit na Ukrajinu nebo do Moldavska, ale to nevím.
Předem mooc děkuji a těším se na návrhy
Skoba
Rumunsko a návrhy na výlety [ 1116 ]
Re: Rumunsko a návrhy na výlety [ 1116 ]
Ahojík
Já jsem tedy osobně navštívil Rumunské Karpaty, Faharaš, Paring, Retezat, Cibin, Rodna. Určitě taky navštívit hrad hraběte Drákuly. Pravoslavné kláštery u moldavské hranice.
No myslím, že Rumunsko má bohatou historii a je tam co k vidění. Akorát když mám říct pravdu, tak na východě Ukrajiny je to dost nudné. Nemůžu ti říct nic, co jsem tam viděl, že bych to chtěl ještě někdy vidět.
Přiložím fotičky ať se pokocháš.
Měj se Kvido
Já jsem tedy osobně navštívil Rumunské Karpaty, Faharaš, Paring, Retezat, Cibin, Rodna. Určitě taky navštívit hrad hraběte Drákuly. Pravoslavné kláštery u moldavské hranice.
No myslím, že Rumunsko má bohatou historii a je tam co k vidění. Akorát když mám říct pravdu, tak na východě Ukrajiny je to dost nudné. Nemůžu ti říct nic, co jsem tam viděl, že bych to chtěl ještě někdy vidět.
Přiložím fotičky ať se pokocháš.
Měj se Kvido
Re: Rumunsko a návrhy na výlety [ 1116 ]
čus
tak já jsem byl v Rumunsku několikrát s našima ještě za totáče, takže Mamaia a Mangalia, jsou známý oblasti u Černého moře, ale to asi víš viď. Teď už tam jsou docela super hotely. Taky se mi líbilo přístavní město v Konstanta. Určitě bys neměl vynechat Bukurešť, tam se dostaneš i vlakem.
No uvidíš sám měj se
tak já jsem byl v Rumunsku několikrát s našima ještě za totáče, takže Mamaia a Mangalia, jsou známý oblasti u Černého moře, ale to asi víš viď. Teď už tam jsou docela super hotely. Taky se mi líbilo přístavní město v Konstanta. Určitě bys neměl vynechat Bukurešť, tam se dostaneš i vlakem.
No uvidíš sám měj se