Zdravím všechny cestovatele,
už nějakou dobu plánuji svoji cestu kolem světa na kole. Předpokládám, že vyjedu někdy koncem března. Také budu ca 8 týdnů na Novém Zélandě. Možná má někdo pár dobrých rad. Nevím, zda mám začít svoji cestu na jihu nebo od severu, Vím, že bude asi deštivo a nevlídně.
Předem děkuji za rady.
Nový Zéland na kole [ 1024 ]
Pravidla fóra
V Austrálii lze vidět nejen klokany, ale i Sydney, Melbourne, Canberru a na severu Národní park Kakadu. Právě zájemcům o tento světadíl je fórum určeno.
V Austrálii lze vidět nejen klokany, ale i Sydney, Melbourne, Canberru a na severu Národní park Kakadu. Právě zájemcům o tento světadíl je fórum určeno.
Re: Nový Zéland na kole [ 1024 ]
Zdravím,
jednoznačně ti doporučuji začít svoji cestu na jihu směrem na západ, který je teplotně příjemný. Jih je hodně studený a větrný, ale odměnou ti bude překrásná příroda. Taky bych ti radil nějaké oblečení, které jen tak neprofoukne. Moc jsem ti neporadil, ale nějakou radu na začátek máš, držím palce
jednoznačně ti doporučuji začít svoji cestu na jihu směrem na západ, který je teplotně příjemný. Jih je hodně studený a větrný, ale odměnou ti bude překrásná příroda. Taky bych ti radil nějaké oblečení, které jen tak neprofoukne. Moc jsem ti neporadil, ale nějakou radu na začátek máš, držím palce
Re: Nový Zéland na kole [ 1024 ]
Ahoj byli jsem tam před dvěma lety, zas taková zima tam nebyla. Podle mne stojí určitě za poznání Wellington, Také západní pobřeží je krásné a vůbec na Novém Zélandě je krásně všude.