Ahoj
Tam je to fakt dost těžký, člověk se nemůže vůbec spolehnout na situaci v Izraeli. Máme zakoupený zájezd, pořád nevíme jsetli ho máme či nemáme stronovat.
Zase nechceme čekat moc dlouho, kvůli stornopoplatkům. Na netu se toho moc nepíše a v televizi bývá ta situace někdy až moc dramatická. Možná, že mi napíšete někdo, kdo tam bydlí či žije a řekne pravdu.
Já pevně doufám, že to není tak hrozný, jak se to všechno prezentuje.
Jel by někdo z vás v tuhle dobu do Izraele? [ 1229 ]
Re: Jel by někdo z vás v tuhle dobu do Izraele? [ 1229 ]
Ahoj
No to je otázka, jet tam určitě můžeš, ale taky záleží na tom kam chceš. Některá místa jsou kritická a některá zase ani neví, že se někde něco děje.
Zrovna pásmo Gazy je nebezpečné a nikdo neví, co ještě Palestina vymyslí, pořád se mluví o raketách, který prý dosáhnou až do Tel avivu. Nejhorší je, že do týhle špíny zatáhnou i ty nejchudší lidi. Nevím jak se to bude dál vyvíjet.
Sorry asi jsem ti moc nepomohl.
No to je otázka, jet tam určitě můžeš, ale taky záleží na tom kam chceš. Některá místa jsou kritická a některá zase ani neví, že se někde něco děje.
Zrovna pásmo Gazy je nebezpečné a nikdo neví, co ještě Palestina vymyslí, pořád se mluví o raketách, který prý dosáhnou až do Tel avivu. Nejhorší je, že do týhle špíny zatáhnou i ty nejchudší lidi. Nevím jak se to bude dál vyvíjet.
Sorry asi jsem ti moc nepomohl.
Jo ještě jsem ti chtěl říct kvůli tomu stornu, když to bude z těhle důvodů, tak neplatíš žádný stornopoplatky.
Krásný večer turisti
Dělám delegátku v Izraeli a můžu potvrdit, přesto že je válka v Gaze, určitě bych jela. Samozřejmě nejzdíme s našimi klienty do míst kde se válčí
Byla by moc velká škoda na tenhle zájezd nejet
V Izraeli jsou i jiná místa, která určitě stojí za to, aby je člověk viděl. Jestli budeš mít nějaký dotazy, tak určitě ráda napíšu a poradím, kdy co kde a kam.
Možná se tady v Izraeli někde potkáme.
Dělám delegátku v Izraeli a můžu potvrdit, přesto že je válka v Gaze, určitě bych jela. Samozřejmě nejzdíme s našimi klienty do míst kde se válčí
Byla by moc velká škoda na tenhle zájezd nejet
V Izraeli jsou i jiná místa, která určitě stojí za to, aby je člověk viděl. Jestli budeš mít nějaký dotazy, tak určitě ráda napíšu a poradím, kdy co kde a kam.
Možná se tady v Izraeli někde potkáme.
Máme koupenou letenku do Tel Avivu. Já jsem si myslel, že bycḧom potom cestovali autobusem až k Mrtvému moři a trochu se porozhlédli po poušti.
Jo to určitě není špatný. Jen ti chci říct, že od pátku odpoledne do sobotního západu slunce v Izraeli nefunguje veřejná doprava. V Izraeli je spusta autopůjčoven, při zapůjčení auta se vyžaduje mezinárodní platební karta a předložit lze řidičský průkaz vydaný v ČR platný v EU. Možná by to bylo lepší, než cestovat veřejnou dopravou.
Lesli
Lesli