čambáro,
jedeme s dětmi na týden do Itálie di Jesolo, ale mám z toho fakt mindrák, předpověď počasí je fakt úchvatná, má pršet a pršet. Tak si myslím, že z pobytu na pláži asi nic nebude. Poradíte mi někdo, co dělat s dětmi, kam jet nebo jít, aby se nenudili.
Co dělat když je špatné počasí v di Jesolo? [ 1070 ]
Pravidla fóra
K jedné z nejnavštěvovanějších zemí našimi turisty patří bezesporu Itálie. Malta již tak navštěvovaná není, ale své místo na cestovatelské mapě si určitě zaslouží. Diskutuje se zde o ubytování v Itálii, cestování do této jihoevropské země a dalších tématech s Itálií a Maltou souvisejících.
K jedné z nejnavštěvovanějších zemí našimi turisty patří bezesporu Itálie. Malta již tak navštěvovaná není, ale své místo na cestovatelské mapě si určitě zaslouží. Diskutuje se zde o ubytování v Itálii, cestování do této jihoevropské země a dalších tématech s Itálií a Maltou souvisejících.
Re: Co dělat když je špatné počasí v di Jesolo? [ 1070 ]
čus,
nevím jak staré jsou děti, ale určitě by nebylo špatný navštívit Benátky, potom zoologickou zahradu v Lignano, Gulliverlandia v Bibione, to se určitě bude líbit dětem jsou tam cvičení delfíni i tuleni potom ještě Aquapark taky v Bibione. A kde tam vůbec bydlíte?
nevím jak staré jsou děti, ale určitě by nebylo špatný navštívit Benátky, potom zoologickou zahradu v Lignano, Gulliverlandia v Bibione, to se určitě bude líbit dětem jsou tam cvičení delfíni i tuleni potom ještě Aquapark taky v Bibione. A kde tam vůbec bydlíte?
Re: Co dělat když je špatné počasí v di Jesolo? [ 1070 ]
...rezervovali jsem si apartmán v di Jesolo, líbil se nám podle fotek, nevypadá to jako nějakej betonovej bunkr. Vypadá to, jako kdyby to bylo v nějakém řadovém domku. Apartmán je v podkroví a bazén máme přímo u apartmánu. Když by bylo náhodou pěkně, tak se můžu smažit s dětmi na sluníčku na pláži.
Moc ti ale děkuji za tipy na výlety. Fotky jsou taky úžasný, pekně jsi nás navnadil.
Moc ti ale děkuji za tipy na výlety. Fotky jsou taky úžasný, pekně jsi nás navnadil.