Ahojky letos bychom se rády vydaly do ráje jménem Chorvatsko. Navštívila jsem ho pouze jednou, ale to byla společná rodinná dovolená, takže jsem si nemusela lámat hlavu s penězi. Letos jsem se ale rozhodla, že pojedu s kamarádkou, chceme prožít dovolenou nabytou legrací, pohodou, nočním životem... no prostě super dovolenou. Menším problémem jsou peníze, obě jsme studentky a brigády nás moc finančně neobohatily. Takže bychom se rády zeptaly, jestli někdo neví o nějakém levném a hezkém ubytování s dopravou a polopenzí do 5000 Kč? Chceme jet v červnu a to by ceny mohly být ještě relativně nízké, ale bojíme se jestli počasí nebude chladné?
Předem děkuji za rady
Kam nejlevněji do Chorvatska?
Pravidla fóra
Zdaleka nejvíce českých turistů tráví svou letní dovolenou na plážích v oblíbeném Chorvatsku. Zdaleka nejoblíbenější způsob dopravy českých turistů do Chorvatska je vlastní automobil a ti nejčastějí požadují v Chorvasku pouze ubytování. K jejich škodě však málo z nich vyrazí na nějaký z poznávacích zájezdů a přitom toho má tato země tolik co nabídnout. Chorvatsku je věnováno právě toto fórum.
Zdaleka nejvíce českých turistů tráví svou letní dovolenou na plážích v oblíbeném Chorvatsku. Zdaleka nejoblíbenější způsob dopravy českých turistů do Chorvatska je vlastní automobil a ti nejčastějí požadují v Chorvasku pouze ubytování. K jejich škodě však málo z nich vyrazí na nějaký z poznávacích zájezdů a přitom toho má tato země tolik co nabídnout. Chorvatsku je věnováno právě toto fórum.
Re: Kam nejlevněji do Chorvatska?
Ahoj, vím, že píšu o pár let později, ale třeba se to bude hodit i někomu jinému.
Já osobně jezdím na všechny dovolené s CK, je to pro mě příjemnější a i bezpečnější, možná i cenově výhodnější. Doporučila bych ti eTravel, s nimi jsem byla na různých místech a vždy vše OK
Já osobně jezdím na všechny dovolené s CK, je to pro mě příjemnější a i bezpečnější, možná i cenově výhodnější. Doporučila bych ti eTravel, s nimi jsem byla na různých místech a vždy vše OK
-
Re: Kam nejlevněji do Chorvatska?
Ahoj,
my jezdíme s Adrialandem. Vždycky splní, co slíbí. Máme rádi střední Dalmácii. Myslím, že dovolená v kempu nebo mobilním domu nepřijde na moc.
my jezdíme s Adrialandem. Vždycky splní, co slíbí. Máme rádi střední Dalmácii. Myslím, že dovolená v kempu nebo mobilním domu nepřijde na moc.