Do Chorvatska láká především jeho pobřeží. Istrie a Dalmácie jsou velkými turistickými magnety. Mnohé chorvatské ostrovy mají krásné pláže a v zemi jsou i chráněné přírodní parky.
Pravidla fóra
Zdaleka nejvíce českých turistů tráví svou letní dovolenou na plážích v oblíbeném Chorvatsku. Zdaleka nejoblíbenější způsob dopravy českých turistů do Chorvatska je vlastní automobil a ti nejčastějí požadují v Chorvasku pouze ubytování. K jejich škodě však málo z nich vyrazí na nějaký z poznávacích zájezdů a přitom toho má tato země tolik co nabídnout. Chorvatsku je věnováno právě toto fórum.
Letos chceme zkusit jet s rodinou do Chorvatska na blint.
A tak bych se rád zeptal, jestli s tím má už někdo nějakou zkušenost?
Je jednoduché sehnat ubytování až tam za rozumnou cenu?
Ahoj, tak v Chorvatsku jsem byla mockrát, ale vždycky jsem to měla přes cestovku. Je fakt, že ubytování se dá sehnat i přímo na místě a nebo si můžeš na netu najít priváty co nabízejí přímo majitelé bez cestovek. Možná to nebude přímo u moře a cenově to bude asi na stejno. Moc jsem to asi nepomohla. Kam máš vůbec namířeno někam do okolí Puly nebo níž
Ne určitě jsi mi pomohla, děkuju za tip určitě se na to s manželkou mrkneme
A rád bych se ještě zeptal, jestli bys mi nemohla doporučit nějaké pěkné místo v Chorvatsku.
Díky moc
Čauky, moc se mi líbilo v Ičiči, jsou tam docela hezké pláže a také pěkné skalnaté plotny kde se úžasně opaluje a pokud se rád potápíš v moři tak by se ti Ičiči mohlo líbit. Hezky je taky okolo Dubrovníku, kde jsou písčité pláže.