ahoj lidičky,
mám možnost jet v dubnu na deset dní do Argentiny. Tak bych chtěla vědět, jestli máte nějaké tipy na výlety. Já bych za těch 10 dní toho chtěla co nejvíce vidět. Zajímám se o krajiny v dané zemi, kulturu, mám ráda malá městečka atd. Mám takový malý plán cesty, co tomu říkáte?
Má představa:
2 dny Buenos Aires, pak let do Iguazú - národní park také na 2 dny a pak jestli bude přímý let do Jujuy a tam bych si chtěla pronajmout auto na 4- 6 dní třeba do Quebreda de Humahuaca, Valles Calchaquíes , no prostě takovou okružku kolem Salta a pak také do pouště. Tak co si o tom myslíte, také bych se ráda podívala na vodopády v národním parku.
Dík za pomoc a za tipy.
Argentina, hledám tipy na výlety [ 1045 ]
Pravidla fóra
Příspěvky o jižní Americe. Argentina má Buenos Aires a vodopády Iguazu, Brazílie Rio de Janeiro a pláž Copacabana, v Peru je Machu Picchu a jezero Titikaka a Chile má pro turisty Patagonii a poušť Atacama.
Příspěvky o jižní Americe. Argentina má Buenos Aires a vodopády Iguazu, Brazílie Rio de Janeiro a pláž Copacabana, v Peru je Machu Picchu a jezero Titikaka a Chile má pro turisty Patagonii a poušť Atacama.
Argentina, hledám tipy na výlety [ 1045 ]
Naposledy upravil(a) Majka dne 04 úno 2010, 20:02, celkem upraveno 1 x.
Re: Argentina, hledám tipy na výlety [ 1045 ]
Ahojky Májko,
severní Argentina je co se týká krajiny prostě nádherná, je to fakt pastva pro oči. Přiložím ti pak nějaké fotos. Krásná je cesta ze Salta a San Salvador de Jujuy, Deštné pralesy se střídají s horami. Uvidíš ty kontrasty.
Také to mohu doporučit tato malá městečka Cachi a Cafayate. V Cafayate jsou vinice, tady se můžeš najíst, popít lahodného vína a taky tam pěkně hrají na kytary.
Z Cachi bych doporučil do Parque Nacional Los Cordones. Pokud si plánuješ tu malou okružku, určitě bych se přimlouval za 6 dní, 4 dny je fakt málo.
Užij si to
severní Argentina je co se týká krajiny prostě nádherná, je to fakt pastva pro oči. Přiložím ti pak nějaké fotos. Krásná je cesta ze Salta a San Salvador de Jujuy, Deštné pralesy se střídají s horami. Uvidíš ty kontrasty.
Také to mohu doporučit tato malá městečka Cachi a Cafayate. V Cafayate jsou vinice, tady se můžeš najíst, popít lahodného vína a taky tam pěkně hrají na kytary.
Z Cachi bych doporučil do Parque Nacional Los Cordones. Pokud si plánuješ tu malou okružku, určitě bych se přimlouval za 6 dní, 4 dny je fakt málo.
Užij si to