Ahojky,
slyšela jsem, že pláže na Sardinii se podobají plážím v Karibském moři. Může mi to někdo potvrdit (nebo rozmluvit)?
Sardinie - jsou tam hezké pláže? [ 1027 ]
Pravidla fóra
K jedné z nejnavštěvovanějších zemí našimi turisty patří bezesporu Itálie. Malta již tak navštěvovaná není, ale své místo na cestovatelské mapě si určitě zaslouží. Diskutuje se zde o ubytování v Itálii, cestování do této jihoevropské země a dalších tématech s Itálií a Maltou souvisejících.
K jedné z nejnavštěvovanějších zemí našimi turisty patří bezesporu Itálie. Malta již tak navštěvovaná není, ale své místo na cestovatelské mapě si určitě zaslouží. Diskutuje se zde o ubytování v Itálii, cestování do této jihoevropské země a dalších tématech s Itálií a Maltou souvisejících.
Re: Sardinie - jsou tam hezké pláže? [ 1027 ]
Nazdar, to tedy fakt nevím jestli se by se to dalo takhle říci, za jedno Sardinie není v Karibiku a i tam si nejsou pláže podobné.
ahoj
moje definice pro karibské pláže je bílý písek, nádherně tmavě modré moře a palmy. Na Sardinii jsou také dvě velice nádherné pláže Costa Smeralda a Costa Verde. Ty by se mohly částečně podobat karibským plážím, ale teplota vody tě okamžitě vrhne zpět do evropské skutečnosti
moje definice pro karibské pláže je bílý písek, nádherně tmavě modré moře a palmy. Na Sardinii jsou také dvě velice nádherné pláže Costa Smeralda a Costa Verde. Ty by se mohly částečně podobat karibským plážím, ale teplota vody tě okamžitě vrhne zpět do evropské skutečnosti
Na Sardinii je spousta nádherných pláží, procestoval jsem ji skoro celou a co pláž, to klenot. Často jsou za pláží písečné duny či krásné jezero. Je zde hodně pláží i s jemným bílým pískem jako v Karibiku.
michaln1 píše:
> Na Sardinii je spousta nádherných pláží, procestoval jsem ji skoro celou a
> co pláž, to klenot. Často jsou za pláží písečné duny či krásné jezero. Je
> zde hodně pláží i s jemným bílým pískem jako v Karibiku.
Souhlasím, na Sardinii jsem byla minulým rokem s přítelem, byli jsme tam 12 dní a procestovali fakt celou. Nádherná byla Costa Smeralda, tu doporučuju asi nejvíce.
> Na Sardinii je spousta nádherných pláží, procestoval jsem ji skoro celou a
> co pláž, to klenot. Často jsou za pláží písečné duny či krásné jezero. Je
> zde hodně pláží i s jemným bílým pískem jako v Karibiku.
Souhlasím, na Sardinii jsem byla minulým rokem s přítelem, byli jsme tam 12 dní a procestovali fakt celou. Nádherná byla Costa Smeralda, tu doporučuju asi nejvíce.