Minulý rok jsem se sestrou byla na Tenerife a musím říct, že to byla nádhera. Byli jsme ubytováné v Aparthotelu Jardin Caleta*** v přepychovém studiu.
I když počasí bylo docela zvláštní, obden nám svítilo sluníčko, ale i přesto jsme si to opravdu užili. Večer jsme vždycky zašli do nějakého baru na koktejl nebo zatancovat si na diskotéku, prostě bomba Jednou jsme si udělali takový výlet na vzdálenější útesy, kde se dalo nádherně opalovat a nikde ani živáčka. útes
Poslední den jsme vyrazili na nákupy na blízkou promenádu, našli se zde klasické obchody s oblečením, ale také mnoho jejich typických obchodů se suvenýry, už ani nevím kolik jsme tam přesně utratili, ale maminka z nás moc radost neměla výhled na město
Jestli mohu doporučit, tak Tenerife je opravdu božské a dovolená zde stojí opravdu zato
Jardin CaletaTenerife
Pravidla fóra
Příspěvky o dovolené a zážitcích z jednotlivých Kanárských ostrovů lze nalézt na webu zaměřeném právě na toto španělské autonomní území.
Příspěvky o dovolené a zážitcích z jednotlivých Kanárských ostrovů lze nalézt na webu zaměřeném právě na toto španělské autonomní území.
Re: Tenerife
Také jsem slyšela, že Tenerife je hezčí, ale prý na severu pořád prší je to pravda?
My jsme na Tenerife strávili 8 dní a za celou tu dobu tam jen jednou sprchlo .A i když bylo sluníčko obden, tak se dalo dělat spousta jiných věcí, podnikaly jsme se sestrou menší výlety po okolí a i přesto že bylo zataženo, tak jsme se opálily :)Měli jsme to bez jídla, ale hned vedle hotelu byl menší supermarket se vším na co jsme si jen vzpoměly a hlavně za celkem přijatelné ceny
Tak jsi mne fakt potěšila, možná, že si to vyberu jako jako cíl na dovolenou a můžeš mi ještě říct kde sis to koupila Hlavně abych kvůli tomu nemusela třeba do Prahy Nejraději si hledám na internetu. ahojky a děkuji
Zkus si to dát do vyhledávače, určitě na něco narazíš, já už si totiž nepamatuji od koho jsme tento zájezd zakoupily